Shopping On9 la pulak @ThePoplook

.
.
petang semalam sempat jugak aku cuci mata kat ThePoplook. banyak baju baru weii.... dan setelah sekian lama menahan diri dan napsu dari purchase pape kat situ, akhirnya tewas jugak.. .adeh....

sila salahkan dress nih; kenapa terlalu menggoda??? :b

aku suka dress hijau oren tuh, nampak sweet n bright... tapi aku tak beli yang tu pon :)








































aku beli kaler biru kuning... hehehe...

aku suke dress gini, yang takde jerut getah kat perut... sebab perut aku kan moncit, so tak selesa bila pakai yang menjerut nih.. muahahaha... dress ni best sebab boleh bukak tali die kalau takmoh pakai....


p/s : anggap je la ni baru rayer.... hehehehe

.

7 comments:

ieyda said...

Cantik2....tp ieyda nk beli xtau lah muat ke x

eima said...

aku tak reti pakai bj2 cam ni .... hmmmmm kesian kan aku ni ....

SyaNa said...

raya kali ni sana sini org pakai poplook la
hehe lawa wei

bunga_rose said...

bila aku pakai nampak gemuk pendek.. mencik.. tp kadang2 sarung jugak sebab nak cepat huhuhuh

wei apsal tak amik ijo oren, lawooo

ratna said...

Good choice kay..

Chekgu Azrine said...

hampir2 nk bli jgk..tp takut xmuat pkai utk preggy women .huhu

Nad @ MamaZN said...

kite takleh pakai line2 melintang
lagi nampak kembang, uwaaa!