Cara nak Search Tiket Murah Air Asia

.
AirAsia Free Seats to International destination is on-going now! yeah....

.
Alhamdulillah, dah berjaya booked tiket internasioooonal katanya... hehehe... wah... sakan aku booking tiket. semalam book pegi Ganu, haini book pegi mana pulops? ngeee~ kena start kumpul duit dari skang lah nampaknya... 

berbalik kepada tajuk, meh aku share satu website yang boleh bantu korang search tiket Air Asia termurah.. memang senang sesangat!  so tak payah la korang search satu-satu tarikh kat web AA tu... mudah bangat seh... dan berbaloi-baloi....


 .
dengan fleapy.com, segalanya MUDAH...
selamat 'berjuang' kengkawan.... ehhehee....

.



9 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

walaupun tak nak booking, tapi nak try gak Fleapy ni, wah sakan booking ...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

gila kentang punyer senang nak cari date, untuk booking tune hotel tak de kekdah camni?

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

K, mau share kat blog kita leh ke?kita bagi backlink ke blog k, nak kasitau kat semua kengkawan...if ok kasitau k...TQ

MRS. K said...

Anje a.k.a Mama_Balqis ~ boleh jer

Qhaifa Nur said...

seronok dapat terbang dgn tiket yg murah...

eima said...

tak mo la tgk aku tak mampu ..... tak mampu nk ajak enpanjang naik flight ..kompom die tak mo

|| NaFiRaa || said...

lagi sekali jelezzzz... gi mana plak kali neh?? hehehehe

Chekgu Azrine said...

actually tahun depan macam payah je nak berjalan sebab ada bb..huhu.. tapi macam kena gi jogja utk bentang paper..

Atiqah Junior said...

Assalamualaikum.. Saya nk tnya , klau nak pilih tarikh lain dari yang dia bagi nak buat cemna ?