Yeay! Dapat Voucher 35% LEGOLAND

.
.
haitu kat FB aku ada update status tanya sesape tau deals yang best untuk Legoland.. then my fren, Iylia bagitau die ade baucer lebih.. die beli barang Crocs so dapat baucer...die tanya nak ker??? giler tak nak?? harus la mak nak... so, baru jab tadi dah dapat pon baucer nye... thanx iylia, buat susah² jer pos dari Penang sana... pos laju lagi... ^____^




so, dah ade baucer ni, kurang la sikit harga tiket tu.. boleh la :b.. baucer free tiket untuk kids (biskut muncys) pon ada jugak! aku ni buat prepation bukan main lagi, tapi entah bile nak peginye.. huhuhu... 

pada sape yang tak tau, Harga tiket masuk Legoland Malaysia adalah :

1-Day Ticket Adult (12-59) -------> RM140
1-Day Ticket Child (3-11) --------> RM110
1-Day Ticket Senior (60+) --------> RM110

mahai giler kan???

.

7 comments:

mama tisya said...

hah nanti pegi review ek...

JaSSNaNi said...

smlm kat tv3.. ramai sangat yg masuk legoland ni.. tapi banyak nye warga singapore... hmmmm..

Nana said...

tau xpe mahai gile
aku klw nak g pon tunggu tahun depan kot
sebab ramai kata tunggu dia nye water theme park siap br bez

Shinnaz Ahmad Rasid said...

kalah USS!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

best2 nanti pi jgn lupe review, kita tunggu tahun depan la, tunggu pokok2 semua tumbuh, tunggu semua menan dah stabil, tunggu Hello kitty park wat kat sana, tunggu water theme park, tunggu punyer tunggu sampai berjanggut2 la tak tau dapat pi ke tak tahun depan tu...

Chekgu Azrine said...

semua cakap pasal LEGOLANDkan?/excited actually..tp blm tahu bila blh gi.

Nad @ MamaZN said...

voucher tu boleh redeem n dapat tix awal tak?
kalu cam munchys tu kene beratoq pjg kan?

ada sorg akak blogger ni juai tix tu
dewasa rm110, hadif rm80 (eh, hadif tetibe, hehe)

tp kene gi sblm 31 dis 2012 la..hehe