Japan Home Centre Alamanda

.
.
Warga Putrajaya sekalian... korang perasan tak ada satu kedai comel baru bukak kat Alamanda...?

 Japan Home Centre.. bersebelahan dengan Guardian
.
lunch tadi sempat terjah... kedai peralatan rumah. macam² ada... ala² Daiso tapi ofkos Daiso lagi best la sebab barang² die semurah RM5... tapi yang ni harga campur².. tak murah sangat, tak mahal sangat.. itu bagi aku la... tak beli ape pon kat sini.. buat permulaan, saje cuci mata dulu.. huhuhu....

barang perhiasan rumah


periuk belanga


 suasana dalam kedai


mangkuk kaca.. harga die not bad la.. murah dan mampu milik


sudu plastik gambar kartun


senduk doraemon.. comels.

.
mangkuk plastik gambar katon

pendek kata, ada banyak lagi la barang² dalam ni.. pinggan mangkuk periuk brand luminarc pon ada jual.. kalau korang penah masuk Daiso, haa! camtu la lebih kurang.. tapi yang ni barang tak la sebanyak Daiso dan tak semurah Daiso.. hehehe...


Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

JaSSNaNi said...

owhhh.. mcm daiso tu mmg penah pi, tapi barang dia semua cute2 je la.. sbb harga pun cute2 belaka.. kan..

kayyana said...

bile akak g? org pun g alamanda gak.. hihihihi... tp barang barang die agak mahal jugak kalau nak dibandingkan dengan daiso.. mungkin sbb sewa kt alamanda tu mahal kot.. tp blehlah kan..hehehe

Chekgu Azrine said...

sukanya tengok..serius..suka masuk kedai2 barangan rumah..tapi...JAUH la plak..hahaha

Cik Kamoo said...

wajib pergi nie...hehehe

Cahaya Kita said...

Saya lebih suka Daiso....lebih byk choice n brg ny byk yg cute

Zuraidah Butang said...

tak besh mcm daiso..hehe..mahal la..