Biru-Kuning



semalam aku bizi dengan wedding sepupu hubbyku kat Dewan Presint 8 sana.... start dari kui 11 pagi sampai kui 5 petang dok kat situ... balik umah jab, lepas maghrib pegi umah makteh aka mak pengantin pulak... belah malam ofkos ada acara bukak hadiah n lucky draw.. jangan tak tau kami laki bini bertuah tau! tapi hadiah biasa² je la... sekadar suka².. tapi seronok sangat sebab aku ni memang jarang ke tak penah kot dapat lucky draw gini... ngeee~ 


 tema wedding semalam adalah biru-kuning...


 sebab pengantin pakai kuning, maka family members pakai biru lah!


 
 wif kak emy..


 wif Pia domok!


 family Cik Ana


 pengantin dengan family maklang


 budak ni paling sonok kot sebab boleh main lari² pusing satu dewan!


 cenderahati untuk tetamu~


 nak rekemen catering ni untuk korang... memang terbaikkkk!!!


 food dia sangat-sangat-sangat sedap!!!


 kek untuk pengantin pon pihak catering sponser


 macam² jenis desert ada....


 memang puas hati!


p/s : sakit kakiku... seharian pakai high heel... -___-


8 comments:

Nieyl said...

wah~meriah...

Qhaifa Nur said...

cantik juga warna tema...
jarang kenduri kawen desert banyak.....

|| NaFiRaa || said...

jarang tengok warna tema cam nih.. cantek jugak~

kayyana said...

lazatnye kek itu..hehehe

Hot Mummy said...

pak brahin tu mmg catering terbaik. kt opis ni slalu orde ngan die. Wife pun satu opis ngan akak.

Chekgu Azrine said...

meriah dan lawa theme colour dorang..

Myra Jay said...

Cantiknya baju pengantin biru kuning, nampak ceria ;D

mama leen said...

wah.. tapai ke tu? besar2..