Puteri Harbour Theme Park, Nusajaya, Johor

.
.
aku rasa semua orang dah tahu kot yang satu lagi taman tema akan dibuka kat Johor selain Legoland iaitu Puteri Harbour Theme Park,  haitu baca katanya dalam bulan Oktober ni jugak nak bukak..

 
 nampak sangat fun! budak² mesti sooka....


so apa yang ada dalam Puteri Harbour Theme Park ni?


The Puteri Harbour family theme park, located in Nusajaya and built at a cost of RM115mil, will feature popular animation characters such as Hello Kitty, Bob The Builder, Angelina Ballerina, Pingu and Thomas And Friends.
It will also house 'Lat's Place', Malaysia's first restaurant of the nation's favourite cartoonist Datuk Mohd Nor Khalid, better known as Lat.

dan bagi pendapat aku, Hello Kitty Town ni lebih mesra kanak² bawah 6 tahun kot! mana taknya, kat atas tu semua karton feberet budak².. jangan tak tau, angelina ballerina tu katon feberet hadif tau! muahahaha...

jom tengok Harga tiket :

2 Park Pass (Hello Kitty Town & The Little Big Club) : RM 65 (Mykad)*offer valid until 9Nov2012*

Single Park Pass (Hello Kitty Town) : RM 50 (Mykad)

Single Park Pass (The Little Big Club) : RM 50 (Mykad)
 .
.
wohooo.. boleh tahan jugak harga dia kan? aku memang dah pasang angan² nak pegi Legoland tuh. alang² dah ada baucer diskaun kan? nak jugak merasa.. lagi pon tiap² bulan memang lakiku outstesen ke JB. so ikut die sekali la.. tapi takat ni takde tarikh yang cun lagi nak ke sana.. huhuh.. dah la bulan depan cuti skolah dah start.. boleh bayang memang ramai gilaaa orang kat sana...
.
agak² kalau masuk Hello Kitty Town tu boleh jumpa 'adik' ni tak? muahaahha....
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.

.
.
.

comel... hakhaktui....:b

.

10 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Awww..hello kitty! I loike!

Nieyl said...

mcm best jer kan..comey nyer pic lelaki tuh..hahaha~

eima said...

mahai gak ... kena memikir dulu ... samaada fahim berminat tak ... die tu payah sikit even genting pun die tak soka

Qhaifa Nur said...

dh siap semua Legolands baru nak pergi...
almaklumlah harga tiketnya mahal...
x sabar nak pergi nih he..he..

Nafira usof said...

eh.. tak tahu pon.. comelnye tempat tuh.. kalo pergi, nanti review utk kami k~

kayyana said...

wah.. semuanye buat di jb.. haruslah mahal sebab berjiran dengan singapore kan kan kan... akak klu jumpe adik tu kem salam ekkkkkk.. hehehe

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

legoland mahal lah, panas lak tu mcm baik g gentik, murah skit dah sejuk..kitty ni tak tau lak mcmne.. nmpk mcm menarik..

Lynn Hamzah said...

memang nak bawa anak2 ke puteri harbour theme park nie...hehehehe...tentu seronok...

ibu MZW @ farah idayu said...

awww...pic last tu sexy you...huhuhu~!

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

ha ha ha gambo yang last tu tak leh tahan nengok...leh ke terbang tu