Esok nak pegi Bercuti kat Morib, yeay!



Yeay! akhirnya..... tiba jugak waktunya..... 

 Rumah Peranginan Persekutuan Morib (jenis banglo)

lama siut nak menunggu... ade la dalam 3-4 bulan dah kot aku booking tempat percutian nih! itu pun nasib baik la ada jugak kosong hari jumaat. check out sabtu tengahari.. boleh la kan? sape nak bagi sewa banglo camni lengkap dengan semua alatan dapur, ada 3 bilik aircond, tv ada astro, rumah tepi laut pulak tu.. harga sewa cuma RM60 pulak tu!!!

aku book umah ni memang khas untuk percutian family belah hubby.. kan dalam 2 minggu ni weolls bizi dengan wedding sepupu  hubbyku, so ni reward untuk semua orang la coz dah bertungkus lumus untuk wedding tu.. huhuhuhu.. baik kan aku? ngeeee~


puan yang mensponser... :b

walau pun percutian bajet dan dekat je pon dengan umah, tapi saat² berkumpul dengan keluarga tu la yang paling berharga... kan?

klu nak tengok ape yang ada kat Rumah Persekutuan Morib ni klik SINI.





11 comments:

eB said...

kalo tgk kat web, ssh betoi nk dpt yg ksg kan? kena booking awal 6 bln kot. hu3

mama_umar_maryam said...

pehhhh..rm60 tuuu..berbaloi giler!

Pink Lavender said...

nanti update eh rumah persekutuan morib tuh best ker x...heheheh

eima said...

mencik ..minggu ni ptt aku kat CH ... renovate plak.

Lynn Hamzah said...

selamat bercuti untuk korang sekeluarga...

kayyana said...

wah.. bestnyer... seronoknyer... tepi pantai gitu... hehehehe

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

leh jumpa nana ibu damia yang glamour tu, rasanya nana pun pi morib minggu ni..

Nad @ MamaZN said...

Menantu yg baekkkkkkk... =)

adianiez AIDA said...

Murah! :-)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

takde gambr dalam umah nya ke, nak tgk ..

Nafira usof said...

bestnye~ murah jer sewanye.. jeles~