Salam Aidil Adha

.
.
aku masih bekerja lagi hari ni... kat opis pon takde la sunyi sangat.. orang still ramai lagi.. aku nak half day haini. sebab appointment servis kete kui 2 petang. orang sibuk balik kampung, aku baru terhegeh² nak servis kete.. huhuhuhu...

baju untuk bawak balik kampung dah siap pilih n lipat hari selasa lagi.. cuma belum simpan dalam beg.. lepas servis kete kang terus balik umah and pack semua barang... dalam kui 5 gak kot baru leh gerak balik Perak.


untuk raya haji, aku recycle balik baju raya tahun lepas... sayang oooo baju melayu hubby n anak.. last pakai raya haji taon lepas la kot.. pastu dah tak pakai... so, merah berapi la kite raya haji ni.. jangan sampai kena tanduk ngan lembu korban sudah.. merah mak ngah! huhuuh...

nyway, Selamat Hari Raya Aidil Adha... kepada yang balik kampung, berhati² di jalan raya.. jangan sampai kena flash lampu AES.. huhuhuh....


.

6 comments:

JaSSNaNi said...

perghhhhhhhh.. jeles tengok.. :) sbb tak dapat balik kg.. huhuhu..
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA QURBAN dan SELAMAT PULANG KE KAMPUNG.. :)

~MommyAida~ said...

Salam Aidiladha Mrs K...Hati2 di jalan raya...Wahh bestnyaa half dayy..nk half day jugak la..hikhkhkhi

Ena said...

Salam Aidil adha Mrs. k..

Moh ler kita beraya d perak? kat ner?

anis said...

saya pun raya kat perak ari sabtu nanti.

eima said...

hadif muat lagi ke bj raya tahun lepas .... klu fahim mmg senteng habis la

bunga_rose said...

ko blk kol 5 itu hari tak jem ke?? aku balik kol 3.30 dr sh alam pun trafik dah slow