Syiokk betui Shopping tak keluar Duit

 .
 .

yeay! baucer free coz redeem scoop susu hadif dah dapat! harap baucer redeem susu je la... klu baucer free menang contest jangan mimpi la kan?... nak join contest pun malas! :b

petang semalam dapat baucer nih, balik keje petang tu jugak terus pegi soping kat Anakku Alamanda.. guna RM50 je la, beli botol susu n cleanser botol.. lagi RM50 simpan kot² nak beli pape nanti...

syiokkk betui soping tak keluar duit sendiri... :b


p/s : review Legoland next week lah aku buat ek... tak tau nak start dari mana coz banyak sangat gambau.. huhuhuh....


.

10 comments:

JaSSNaNi said...

perghhh...
berbaloi2 ni.. rm100 voucher baby anakku product.. :) congrats..

mama tisya said...

hah sronok soping tkyh kuar duit

Cik Ila said...

Berbaloi2...Alhamdulilah..rezeki anak la tu..

Nad @ MamaZN said...

Mmg best takyah kuar duit, kekekek

Nana said...

minum susu apa?
opis aku wat redemption ni
utk susu wyeth
salah satu hadiah pon anakku voucher juga

MRS. K said...

Nana ~ a'ah.. susu wyeth s26 gold

~MommyAida~ said...

wahh bestnya shopping free..hihihi

Chekgu Azrine said...

Mmg best la sopink tak rabak poket..hehe..

Nafira usof said...

walawehh!! memang syok shopping tanpa kuar duit nih!! best!!

eima said...

hmmm untung ni klai ke2 kan ko redeem ....