Pabila Musim Cuti Sekolah makin Dekat.....

.
.
............. ramai la yang start menggoogle info pasal percutian untuk anak²... :b


ni antara keywords yang femes kat belog aku untuk minggu nih...

nampaknya ramai yang nak pegi berjalan kat Langkawi, Universal Studios Singapore, Grand Lexis PD *best*, Tiara Beach Resort n Cameron Highlands... *wink

so, meh sini nak share link entry bercuti kat korang yang nak mencari info untuk tempat² di atas.... entry ni based on my experience la ek... harap dapat la sedikit sebanyak bantu korang untuk buat pemilihan tempat percutian cuti skolah ni. ngeee~

untuk percutian keluarga hujung taon ni pon aku tak plan ape lagi.. ingat nak bawak mak ayah n adik² pegi Colmar Bukit Tinggi jer.. tak payah menginap hotel pon kan? dekat jerk.. huhuuh...

korang pulak cane? dah plan ke nak bawak anak² pegi mana cuti skolah ni?? Legoland pon best jugak! memang mesra kanak² betui! semua ride boleh naik... kalau nak tau cara dapat harga tiket murah PM me okey! :b

.

7 comments:

Nad @ MamaZN said...

Bestnye slalu p jalan2..
Blog kay mmg byk info
Kite slalu dtg sini sblm p lngkawi ritu
=)

~MommyAida~ said...

wahh bestnya pg jalan2 kan..saya maybe pg Pantai Timur on November n USS on December..InsyaALLAH..

eima said...

hmmm K mmg kaki jalan.....hebat

:: Mrs.Eady :: said...

nice!

::EIDA:: said...

betul.. keywords ida minggu lepas banyak psl diaorang nak g bukit fraser... huhuhu....

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

Kalo blog kita keywordnya msti...padal yuran sekolah tadika....tahun dpn dh mula sesi bru kan

Cik P.A. said...

mai langkawi sggh la perlis yer...:)