Fareeda Idaman Hati~~

.
.
 yeyeh... setelah lama meng'hunting', akhirnya jatuh ke riba... mak soookaaa!!!

kalau peminat fanatik fareeda mesti tau nama tudung nih! orang panggil CACA.. tak tau ler apsal panggil gitew, kaler macam bubur caca kot! huhuhu... tudung ni memang TOP dan HOT antara tudung fareeda yang lain! kaler die sangat la cantik.. soft gitew.... so, salah satu kaler idaman dah dapat... kena usaha dapatkan kaler gojes yang lain pulak! huhuhu... gini la kalau tengah kemaruk! huhuhu..

tapi.... tudung fareeda ni lebih kurang macam beli mas jugak tau! beli kat butik murah, tapi jual balik kat group FB mahaii.. boleh untung wooo... pastu kalau kite jual balik tudung terpakai pun tak rugi banyak.. beli RM150, kite jual balik RM130 pun orang still beli..kira macam harga tu tak jatuh.. itu la kelebihan tudung fareeda... kalau tudung lain kite jual yang preloved ade orang nak beli dop???


Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments:

Nafira usof said...

cantek~ tapi tak mampu den! hahahahaha

eima said...

caca pilihan ku jugak tp asal pegi je tak dpt ... tp skrg ni aku off dulu ... sbb ade urusan yg lebih penting dr kepala ku....

idaman caca, paddle pop, eskacang, (strawberi masak ranum dah ade) kaler gojes len tak dak lagi ....