Nasi Kandar Lawood, Nilai

.
.
 The Best Nasi Kandar kat Nilai!!! sangat-sangat recommended!

dulu kan aku dok Nilai, so tau la sikit² mana tempat best nak carik makan.. lagi pun masa dok sana memang tak sempat nak masak. balik keje sampai umah dah pukul berapa.. so memang makan kat luar manjang.. satu Nilai tu kami cari makan.. kadang sampai ke Enstek sana... hewhew...

orang beratur amik makanan tu memang pemandangan biasa kat sini.... 

Nasi Kandar Lawood ni seriyes sedappp... nama je nasi kandar, tapi bukan mamak style ek! ni Kelantanese style punya.. aku ni memang jenis tak makan nasi kandar kat mamak tuh, tapi yang ni memang terbaik!! harus cuba okey kalau korang pegi Nilai..


yang nak makan dua orang jer.. tapi order nye bukan main banyak lagi! total semua dalam dua puluh lebih jer... murah kan?


kari telur ikan


keistimewaan Nasi Kandar Lawood ni aku rasa terletak pada kuah dia.. memang sedappp weh... kena rasa sendiri baru tau... harga berpatutan, makanan pun sedap, apa lagi mau? :b

.

6 comments:

lovelywa said...

wahh..mcm menarik tuh..nnti bagi lokasi tepat ye..mau cuba gak la nnt..hehe

Nad @ MamaZN said...

Jauh....!!! Kikikkikiki.... =p

Julia Abdul said...

my favourite :)

Qhaifa Nur said...

sedapnya makan nasi kandar......

aimaniman said...

Sedapnya.. akak pun x suka nk mamak tp kalau nk ala-ala melayu ni mcm terliur juga...

Ya ALya said...

mau makan free boleh....hehehehe