Jom tengok Bilik Hotel Felda Residence Hotsprings Sungkai

 .
.
 aku pegi sini sebab ada meeting opis + family day... so, ofkos la opis yang bayar dan amik pakej meeting.. kalau rate biasa aku tak sure lah... maybe dalam RM160-RM180 kot.... klu booking kat agoda leh dapat lagi murah kot. korang google la ek untuk kepuasan... hewhew.. tapi seriyes, memang tak rugi menginap kat sini... best!


 bilik dia macam bentuk semi-d.. satu blok ada 4 bilik. 2 di atas dan 2 di bawah.


 katil


 aku amik bilik bawah.. malas nak naik tangga. hewhew.. tapi bilik bawah ni kureng privasi sikit la coz bila bukak tingkap orang luar yang lalu lalang leh nampak...


 bilik dia sangat luasssss.... ada connecting room lagi...


 jom tengok bilik ayaq dia pulak...


 balik dari mandi kat hotsprings, moh berendam dalam ni pulak... :-b


sinki


almari baju... kat bawah tu ada peti ais kecik.. oh, ada disediakan extra tilam dan bantal jugak.. tapi nipis je la... ok la tu kan?

so far memang puas hati dengan bilik kat hotel nih.. memang luas... leh sumbat 4-5 orang.. tapi yang tak best nye bilik my fren ada tetamu tak diundang... cik tikus. muahahah... ye la, dah dalam kawasan kelapa sawit kan? tak leh nak elak la kedatangan tetamu camtu.. huhuhu...


13 comments:

JaSSNaNi said...

wow... menarik ni.. kat sana pun ada kolam hot spring kan.. leh merendam skali..

Nana said...

bole tahan
harga xmahai
bilik besa plak tu
menarik ni

Mrs. K said...

Nana ~ memang besar bilik dia.. kat luar ada banyak kedai makan...

SyaNa said...

mmg lawa situ
tp rege pn aku rasa lawa sgttt la keeennn

Nad @ MamaZN said...

Kay, kalu dr.resort ni ke hotspring plak cane?
Cer kabo.sket....
Ada tram ke, kene naek kete ke...ke bleh jalan jek..?
Nnt citer ek!

mama tisya said...

ada tikus tu takuttt..bilik best siap ada bathtub n luas

Chekgu Azrine said...

Serius..cantik dan nmpk besh!!

mama_umar_maryam said...

sumer okeh..part cik T tu je aku seram sket,hhaha

TechKini.com said...

besar gaks. mmg syok untuk istirehat...

Tech Kini

Nieyl said...

hehehe~murah...ok la...selesa...
tapi pasnie klu g nampak nyer kena bawak perangkap tetamu x diundang tu lah yea...hehehe~

emy pokden said...

salam kenal...ermm..leh tahan cantik gak ...sejuk je mata menengok nyer

Wak Gelas™ said...

wahh sonoknyer wak tengokk.. ehhHHee

eima said...

nk kena try pi la ... ade yg kate klu ade ic felda murah ckit .... betui ke