Sape kate Bercuti dalam Ladang Kelapa Sawit tak Best???

.
.
silap la kalau ada yang pikir camtu.. hakikatnya tempat ni sangat fun hokey! aman damai tenang jer rasa... fresh air! takde bunyi bising, takde pencemaran... bangun tido je nampak pokok² menghijau.... boleh masukkan Felda Residence Hot Springs Sungkai dalam kalendar cuti² korang tahun depan yer... :b

InsyaAllah, kalau ada rezeki nak jugak datang lagi kat sini.. nak try dok kat villa yang ade jacuzzi tu pulak... berendam sampai lebam :b


resort style... bukan macam hotel biasa.... sangat best!


nak pegi kafe pun kena berjalan sikit.. tapi apedehal... otw nak gi kafe dapat cuci mata dengan pohon menghijau.. :b

Meranti Coffee House - tempat makan kami.. food untuk breakfast sangat variety. tapi lunch n dinner kureng sikit... tak banyak choices..


ni masa acara sukaneka opis


taman tema air kat sini.. air kolam ni katanya dari air sungai dan sentiasa mengalir.. so, bukan air recycle la ek. takde klorin... memang sejuk...

our boss pun suka tempat ni.. lain dari yang lain katanya... tak macam suasana hotel.. so, taon depan akan ada committe baru untuk family day.. harap next family day lagi da bombb!! ngeee~


10 comments:

Falsya said...

kalau mc tuh la tmptnye mmg sgt3 lah best..hehehe

Nad @ MamaZN said...

Kite pun jadi suke ngan tmpt ni...
Nk masukkan dlm kalendar cuti2 thn dpn =)

:: Mrs.Eady :: said...

best nyer!!!

Fainie said...

buat family day kat sini best ni.blh suggestkn kt family pulak...

TechKini.com said...

Cantiknya tempat ni. Untung dapat pergi :)

-> ❤ TechKini.com

Ya ALya said...

sejuk mata memandang kan suasana cam ni.....

Nory Zoulkefle said...

bestnyer tempat ni...tak penah sampai lagi walaupon kg mertua dekat je dgn hot spring ni...heheh

Nafira usof said...

bestnye~ mmg sesuai nak tenangkan fikiran~

Nana said...

ni klw kata kita nak makan kt luar la masa diner ke lunch ke
ada ke kedai2 dekat luar2 tu
ke mmg jauh dari kawasan umah org

eima said...

air panas nye kat mana ??