Fenomena Tudung Fareeda

 .

Hewhew... Gambar kat atas tu copy dari fb group fareeda.. 

Hari ni kan start jualan masyur untuk tudung sweet love. So ramai ler yang dok berkampung kat depan butik. Dengarnya dari kui 2 petang semalam orang dok tunggu.. Fuhhh.... Memang gigih betui. Salute la sapa yang dok makan tido depan butik tu.. Ada yang bawak anak malam2 buta tido kat tepi kedai. Tsktsk.. Beauty is pain bebeh... :-P 

aku terbaca kat group ada yang kata fareeda ni bukan takat fenomena dah. Coz besepah je tudung ala2 fareeda kat pasaran kan? Tapi fareeda dah tahap tsunami. Huhu... Kalau harga rm10 tu logik la orang beratur, tapi ni harga ratus2. Hewhew... Apa pun pilihan di tangan masing2.. Tepuk dada tanya poket :-P

Published with Blogger-droid v2.0.9

8 comments:

Chekgu Azrine said...

dasat!!

::EIDA:: said...

Hati ida salu cakap nak pada Tudung Fareeda ni tapi akal salu cakap takyah laaaaa.... baik buat menda lain dgn ratus ratus tuh.. hikhikhki

Kniedaz said...

Bagi yg berduit bole la beli...yang xmampu beli la tudung tanpa jenama

Nad @ MamaZN said...

Dahsyat giler la..!

etiey.com said...

Hebat makcik pRidah!

Ya ALya said...

Mmg dahsyat....

isabelle frankly said...

uishhh.
meraban mahal benau fareeda ni.
agaknya confirm masuk sorga kot pakai tudung mahal kan?

Pendeta Hud said...

pernah lah try pergi.. nak tengok jugak apa yg ada.. memang betul lah... beratur cam kat pos opis pun ye... siap ada yg upan mat indon untuk tolong beli.. bila masuk.. ingat nak gak beli.. tapi tudung nya agak singkat tu yg tak jadi