Drama Air Mata di pagi Hari

 .
Hari ni hari pertama Hadif pegi sekolah... dan seperti yang dijangka memang ada adegan drama air mata kat situ.. tapi takde la die meraung ke hape... tapi esak² la jugak die nangis sampai kua hingus. hewhew... aku just tengok dari tingkap je la... masa tengok anak nangis tu rasa nak masuk pi peluk ja, nak tenteramkan dia.. nak pujuk dia jangan nangis... tapi ku tahan jebattt... kalau kita pun sama ikut hati kaca, alamat sampai bila anak nak berdikari, ye dak? takpe la.. pelan² kayuh... lama² nanti biasa la tu...

masa dalam kete otw nak anta Hadif pi skool tu, hadif cakap 'hadif tak nak pegi skool. skool hadif ade budak perempuan. hadif malu....'

LOL


Published with Blogger-droid v2.0.9

11 comments:

bunga_rose said...

hhahaaha.. minggu depan anak aku pulak buat drama air mata rasa aku... risaunyaaaa nak anto dia masuk sekolah mgu depan ni..

Nieyl said...

selamat bersekolah...:)

Chekgu Azrine said...

Haha..pandai bg alasan ek..hehe..

Hati Ema said...

salam....sy baru kat sini.... cute jer alasan dia.... me esok baru berdrama.... hehehehe

Kniedaz said...

jap gi biasa la tu

Qhaifa Nur said...

biasalah first time msk sekolah....
nanti oklah tu...

eima said...

anak2 ni mmg kite buat hati keras ...klu die sama dok dlm kelas teman die ....

dniescake said...

sama la ibu..haikalpun sama..lagi haru..kiter pandang dr jauh pun berginang air mata..bapak dia no la..kebal hati.. sok tak tau la apa jadi..huhu

aSmiDar said...

Hehe...malu upenyer...haha..comel jer......

aSmiDar said...

Hehe...malu upenyer...haha..comel jer......

ayu Ismail said...

Anak akak pun nangis jugak gi sekolh ..akak nuat hati kering je..kalau ikut kita pun nak nangis sama