Jenjalan Midvalley~

.
.
Assalamualaikum dan selamat pagi Selasa........ ade yang ingat haini isnin ker??

lemau betui haini kan? maklum la lama bercuti... syiokk ar korang yang mana balik kampung tuh... waaaa... rindunya kampung!! bila bleh balik nih???

cuti baru ni adik ipar aku bertunang. majlis buat kat umah aku... so, penat die jangan tanya lah! majlis hari sabtu... hari ahad tu the whole day memang dok kat umah je la.. qado tido.. kuikui.. belah malam je kua pi cari makan.... dan semalam, hari Isnin baru la kami kua jalan² ukur shopping complex. hewhew....

knowing my hubby, tempat shopping yang paling die gemar ialah Midvalley.. mana lagi??? hewhew... tak tau la pasal pa dia suka sangat p MidV. tapi kena gerak awal la coz midV kan susah dapat parking time cuti camni~

 tengah tunggu hubby mandi... camwhore la dulu.. kuikui... edit gambo guna snapseed membuatkan mukaku jadi putih gebus... :b


cam biasa, si hadif celik mata pagi² mesti cari katon dulu.. suka betui tengok tv dekat². dah bapa kali marah pon camtu jugak.. haih.


 baby besaq.. kuikui... kalau tak bawak buggy nih, sesak napas aku wei... dengan nak berdokong, dengan die berlari... cer korang bayang nak dokong budak malas jalan ni satu midV. tak ke pengsan?? takpe la.. rela bagi dia dok lam ni...


 bekenan sangat kat kasut pink tuh.. cap Forever21... tapi semalam nak pi beli kasut sukan. aku kan nak start jogging skang ni.. huhuhu.. so, tutup mata je la sambil berlalu pegi... sobsss


 balik dari Midvalley, hubby singgah kedai beli ikan merah... tetiba die mengidam kari kepala ikan pulak dah.. haih. 1st time ever aku masak kari kepala ikan nih.. kalau masak kari ayam tu selalu lah... 

semalam tengok wayang cite The Hobbit. layan jugak cite nih, tapi skali ending tergantung daa... komfem ada sambungan. ceh.

wokeh... nak pi jenjalan rumah kowang pulak.. ramai pegi melancong nampaknya.. hehehe


Published with Blogger-droid v2.0.9

10 comments:

Nieyl said...

wah~sedapnyer makanan tuh...terliur nieyl....

Kniedaz said...

pekat elok kuah gulai tu...mesti sedap...kami tak ke mana...duk rumah bermalasan hehe

bunga_rose said...

dari mlm tadi aku telan liur je tgk gambar kari ikan ko.. nampak sedap wehhhh

eima said...

kari kepala ikan my fav tp aku mkn kuahnye je ....ikan aku mkn ikan kembung goreng ...

mama ila said...

sedapppp nyer...ehemmm..resepi please..hihi

munna said...

kak munna baru je 2 kali sampai midvalley... tak habis pusing pun lagi

kayyana said...

ceh...br nak tanye ape rahsia muka putih gebu mulus... hihihi

isabelle frankly said...

alamak aiii..kepala ikan. sedapnyaaaa.
nak kena remind mrhubby suruh beli la. tapi kena la masak sendiri.huhu

Nafira usof said...

waahhh.. masak sendirik!! tabik spring!!

Nad MamaZN said...

Tgn bau kariiiiii...haha!