Better late than Never

.
 huwa.huwa.huwa... lambat panas jab bab nih.. kuikui....

Fenomena burger bakar ni dah lama dah kan? dalam blog, dalam tv dok pungpang² pasal burger bakar... tapi aku baru jer nak try... kuikui.... but its okey bebeh, bak kata omputih better late than never. kuikui....


 KL Gangster namanya.. harga RM10.00

kami pi makan kat KL Burger Bakar cawangan Bangi/Sg Merab (depan Restoran Soho Seefood). pegi yang dekat² sudeh... just nak tau apa rasanya jer... huhuhu...

so far, ok la... cam burger biasa je kot! tapi patty burger yang kitowang makan tu dah sejuk. tak panas... so kurang kowww di sitew... takpe lah... nak merasa jer.. atleast klu orang tanya, kite dah penah rase.. hewhew...



Published with Blogger-droid v2.0.9

6 comments:

mama tisya said...

naper dh sejuk??die dh msk siap2 ke?

Nafira usof said...

haah~ nape sejuk plak?? bukan dorang buat dan2 tuh ke??

MRS. K said...

mama tisya ~ aah.. dah siap masak.. huhuh

Diksu said...

Tengok burger ni terliur...

Nad MamaZN said...

Try la p kat kedai makan nakhoda mi udang tu
Yg dekat petronas bangi n kilang sate samuri
Tu sedapppp nyumnyum!

eima said...

la ingatkan ko dah lama try ..aku masih pegang title yg tak penah rasa .lmbt lagi kot nk rasa ... mahai sgt ...hahahha