Need new Perfume plsss.....




Perfumes yang ada dah nazak... Tinggal nak campak lam tong sampah jer... Ade orang hobi die collect botol perfume, tapi aku tak sesuai la wei... kurang rajin. huhu. Menternak habuk je nanti... Hewhew..

So wish list hadiah besday taon ni ialah perfume... 

Yeay! *winkwink


Published with Blogger-droid v2.0.9

5 comments:

Zura Lee said...

zura suka bau yg mcm lime, fresh jer..

Nieyl said...

hehehe~nieyl nyer ade lagi 3 botol perfume yang da abis...tapi belum campak lagi ke tong sampah..hehe

Lynn Hamzah said...

lynn pun tak gemar mengumpul botol perfume...

eima said...

aku suka apple tu .... sedap gile...


aku suka jugak ngan perfume tp tak suka pakai .... aku suka org ckp aku wangi .... tp klu org ckp aku busuk lagi aku tak suka .....

so suka bau yg takde bau la....

nasaoji said...

beb, aku gemor aje nyimpan botol2 itu.. ;)