Penyakit Lama datang Balik...

.
.
hewhewhew..... 
setelah sekian lama, demam baju thepoplook datang balik weh~
 
lama dooo aku tak beli baju kat sini... bila depa up baju baru mata ni asyik tak berkenan jer.... selamat la duit!! lagi pun dah kureng berdress bagai... dress² poplook aku banyak dah bagi kat adik aku... tinggal selai je aku pakai. huhuh...

tapi semalam sempat rembat selai blaus! giler lawa (kat mata aku lah)

cepat giler out of stock!

tepat kui 11 pagi dah tunggu depan pc.. depa launch jer terus rembat! aku amik kaler biru tuh... lawa kan? haini patut dah sampai.. nak kena turun admin la plak check dah sampai ke blom! adeh...



7 comments:

Puteri Satu said...

a'a.. memang cantik.... eh mcm baju pregnant pun yer.. dah ada ke tuu...??? heheheh

:: Mrs.Eady :: said...

tiga-tiga cantik!

Mooniqueen said...

since pregnant ni, dah stop shopping kt TPL sbb tau je preggy, cepat2 borong maxi dress kt TPL... tapi baju ni mcm sesuai gak bt pregnant..
tak pregnant pun cantik pakai ;)

Nafira usof said...

lawa..
orang slim memang senang carik baju cantek2.. jeles~

♥cikmOt♥ said...

ye ye lawa lawa...aku puji ni...

Nad MamaZN said...

Cun!

Nana said...

serius lawa
preggy pon bole pkai ni kan
tp skang aku kena ttp mata ngan poplook haha