Susah Hati nak 'balik kampung' :b

.
.
balik kampung la sangat khen??? ye la, tiap² tahun pegi Langkawi, dah rasa macam kampung sendiri dah.. muahahaha :-b

http://www.cuti.my/Sub/Kedah/Langkawi/langkawi_island.jpg

 aku bukan ape... kesian kat anak jer... 1st time kot nak outstesen lama² camni... paling lama pun satu malam jer aku tinggal anak.. itu pun outstesen tido hotel kat KL. klu pegi kursus memang aku carik yang dekat² je la.. tak payah bermalam punya...

tapi yang ni 6 hari yuolls... derita merindu la mak! sobsobs ;(

cane la apak die handle anak pepagi bagi mandi pegi skool tuh?? hadif ni pagi² banyak la songeh die.. mak pun naik hantu nak siapkan die... tapi.... laki mak bijak! dah siap import mak die temankan.. pandai yer... aci ngelat! :b

time ni la nak sopim pon! nanti time LIMA depa cakap semua barang naik harga! huh! hotel RM200 pun up sampai 5-6 ratus??? wooo...


7 comments:

♥cikmOt♥ said...

ko p kursus ke weii...

MRS. K said...

♥cikmOt♥ ~ kerja la cikmot. Sarex LIMA

Nad MamaZN said...

Kirim cekelat whittaker tu bleh dak?
Hehe

Nafira usof said...

wow!! sonok nye.. keje sambil bercuti gittu~ kalo boleh bawa anak n suami lagi best kan!

Chekgu Azrine said...

Selamat bekerja!!

eima said...

Syok nye kerja gitu..aku xdak peluang...klu x aku angkut semua

mama_umar_maryam said...

aku terbyg cekelat je lu LKW nih..hehehe