Bihun Sup Railway, Taiping

.
lepas balik dari Cuti² Penang haitu, otw tu singgah carik makan jab... cadangnya nak makan kat kedai Nasi Ayam KTM kat Kamunting, tapi tutup pulak... lakiku teringin nak makan kueytiaw sup kat kedai nasi ayam tuh... kempunan die kedai tutup la pulak.. hahaha... Mr. K memang hantu SUP yer! then teringat kat depan stesen keretapi Taiping tu ada kedai bihun sup yang femes emes kat Taiping nih... so ke sana la kami...

 
kedai ni bukak separuh hari je.. dalam kui 2 petang camtu dah kemas² nak tutup dah..


Bihun Sup Railway namanya...

bagi aku rasa die biasa² jer.... tapi kedai die memang sentiasa orang ramai lah! ape pun yang penting lakiku dah lepas hajat nak makan kueytiaw sup.. ngehngehngeh...

kalau datang Taiping, singgah la makan kat deretan kedai depan stesen ketapi tu.. macam² ada! :-b


4 comments:

♥cikmOt♥ said...

bilalah aku nak p taiping ek

Falsya said...

kite kalau gie tepen mmg xsah kalau xmakan black mountain kat larut matang..sedapnyeeee..

Falsya said...

kite kalau gie tepen mmg xsah kalau xmakan black mountain kat larut matang..sedapnyeeee..

Nad MamaZN said...

Tepeng best!!
Rindu suda...