Breakfast Sedap di Langkawi : Tosei Telur Kari Kambing

.
last day kat Langkawi, pagi tu sempat breakfast kat luar... asik sarapan kat hotel je kan? pastu hari² menu sama lak tu! jemu mak noks! 

Geng² opis yang pegi haitu memang selaluuuuuu sangat outstesen Langkawi. so depa tau la mana tempat best untuk sarapan! aku ikut je la mana depa bawak!

kami pegi makan tosei telur kari kambing kat kedai tepi jalan Kg. Ulu Melaka... nama kedai ni tidak la teman tahu... huhuhu...


tosei telur + kari kambing + teh o = terbaikkk!!!

kat kedai ni ada jugak jual makanan lain pepagi tu... tapi ofkos ramai yang order tosei telur ni... untuk kuah boleh pilih nak kari kambing or ayam.


Published with Blogger-droid v2.0.9

8 comments:

Nad MamaZN said...

Kg ulu melaka area nak p makam mahsuri te la...
Aritu x p pun area ni

Nieyl said...

tosey....tosey...
hihihi~yumyum..

Kniedaz said...

nampak sedap..

eima said...

ape2 pun kari kat belah sana mmg terbaik ...weeeeee rindu nk balik kg nk mkn nasi ........

Sidratul Muntaha said...

aku baca 3 kali
tosei kari telur kambing!
last2 kali ke 4
barulah tosei telur kari kambing.
ape daa..

Nafira usof said...

pergghh.. meleleh!

Ya ALya said...

tosey pun ya tak pernah makan......rasa cam roti canai gak ke...

deelira@deeliraz said...

sedaknye! x taula jupe ke dok nnt kedai nih