Cheque ke-9 Nuffnang dah sampai. yeay!

 .
Morning.... pagi ni senyum sampai telinga sebab cek nuffnang ke-9 dah selamat masuk bank! ngehngeh... petang semalam baru sampai tau! kecik hati ai.. orang lain last week dah dapat.. sobss...

lagi satu excited pasai kui 10.30 jab lagi ada ceramah Ustaz Don kat opis nih.. harus ku turun bagi sokongan.. mihmihmih... ^___^

boleh buat topup apa yang patut... maklum la dah nak masuk tengah bulan nih. :b



dan semalam kat entry ni aku ada update pasal kenaikan gaji kakitangan awam. dek kerana entry tu tetiba visitors masuk kat blog aku lebih dari biasa... kuasa keywords nih.. mihahahha...


aku rasa 1388 UV tu paling tinggi la kot takat ni!

kalau weekdays aku punya UV dalam 700-800. kekadang cecah gak 900. kalau hari cuti sabtu-ahad visitor dalam 400-500... tenkiu yer kepada pembaca yang tak jemu² masuk blog ni cari info, etc... dan setakat ni Alhamdulillah, takde lagi dapat komen anon yang melampau²... aku pun tak berani nak up entry panas² yang boleh mengundang amarah orang! cukup la takat update pasal diri sendiri dan keluarga. hewhew...


15 comments:

HenRy LeE said...

boleh tahan! :D

Jue a.k.a Ibu 2F said...

wahhh seronoknya...
banyak pulak tue....

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

perh masyuk, kita punyer UV dah merudum kebabow...tiap kali snap2 pic cek Nuff ni sure letak kat munga kan...

eima said...

yo lah ... blog femes ... hahaha
blog aku ni nk sampai UV 200 pun pyh ..mana de keyword besh cam kereta sewa murah hihihi

Nana said...

dapat juga tapi kt kl nun cek aku
klw pos sini mmg slamat dah aahhaha

*azni* said...

yg ke 9???wow..hebatnye..

bunga_rose said...

ke 9 dah? aku yang pertama pun tak kuar2 hahaahaha

Nissa Azmir said...

belanje belanje.. hekhek...

Nad MamaZN said...

Bestnye uv tggi camtu
Takpenah merasa hukhuk
Belanje cekelat! Hehehe

C i k R e n e x said...

bestnya dapat cek. saya baru dua kali merasa duit nuffnang ni.huhu

Nafira usof said...

Tahniah~
masyuk gak tuh~

Ya ALya said...

untung nyer la dah kali ke9 kan....

Ya ALya said...

untung nyer la dah kali ke9 kan....

adianiez AIDA said...

tahniah!

kayyana said...

bestnye kak... mcmne la nak dpt UV mcm akak ni.. jenuh adik tunggu ni kak weh.. hahahaha