Cendol Seksyen 4 Tambahan Bandar Baru Bangi

.
.
haitu lepas balik dari Kid'z Paradise The Mines, ingat nak pi cari makan... hubby dok tanya nak pi mana. kebetulan time tu aku on instagram tengok ada membe dok update makan kat Cendol Beratur Seksyen 4 Tambahan... tengah cuaca panas pekena plak cendol best jugak nih. so laju jer aku ajak hubby pegi situ... lama dah nak pegi sini sebenarnya lepas keluar JJCM taon lepas kot! selalu beli cendol kat Uniten tu jer.

 
tuuuu dia... cendol beratur... kuikui... kat sini konsep dia selfservice yer.. pi beratur amik cendol, bayar, pastu duduk. huhuhu...


cendol pulut feberetku.. rasa dia? bagi aku biasa jerrrrr kot! :b


laksa die not bad! ada rasa....


tapi kuah pasembuq dia memang terbaikkk!!!!


anak-beranak pulun makan... habis semangkuk tau hadif makan cendol tuh!


boleh datang makan lagi.... hehehe..

takat ni cendol terbaikkk aku penah makan kat Cendol Bismillah, Taiping... terbaiiikkk tuh! memang feberet kami sekeluarga sebab ayah aku dulu asal pegi Taiping je mesti tapaw cendol tu berbungkus-bungkus!


9 comments:

Zee Suhaini said...

semua nampak sedap ni..

♥cikmOt♥ said...

ishh ko tak leh jadi pengacara jalan jalan cari makan ni...asik rasa biasa jek...

Falsya said...

sedapnye makan laksa pastu bilas ngan cendol....aduhaiiii..lagi lapo perut...

Nory Zoulkefle said...

ade tengok masa kat JJCM dulu....ramai betul customer kan...tak penah try lagi...

eima said...

penah lalu tp tak brani singgah aku cukup takut mkn mende gini ...sakit perut wei

MRS. K said...

♥cikmOt♥ ~ Kang aku tipu kang, bila ko pegi makan tak sedap ko marah aku plak.. :b

manjer ~ dah ramai orang makan, takde komplen kira ok la tu

Nad MamaZN said...

Kite pun dh pegi
Biasa2 jek rasenya
Tp sbb suasana bwh pokok yg syok kot hehe
Cendol tepeng tu yg kt stesen bas taiping ke?
Uiii teringat cendol stesen bas tu.. Sedap!

deelira@deeliraz said...

kecuq air liuq!

kayyana said...

alllaa.. org takleh makan cendol.. ade ais.. huhuhu.. tak best mnum cendol panas panas... sedapnye