Pre-Besday Celebration di Ikan Bakar Sri Empangan Putrajaya

.
.
wahahahha.. siap ade pre-besday gitew... :b

kebetulan sehari sebelum besday Mr. K, cik puteh kena bawak gi servis. so, tugas en hubby ler buat semua tu.. so pegi balik keje hubby amik n anta. heavennn... balik keje tu saje ajak hubby makan luor... lagi pun barang dapo tak beli lagi. takde benda nak masak kononnya... tapi cari port makan dekat² ngan umah je lah.. slalu weolls makan kat Pinggiran Putra or Dengkil. tapi kali ni saje nak try test makan ikan bakar kat restoran ikan bakar sri empangan depan PICC tu. dekat skit ngan umah. sebelum tu singgah Secret Recipe sebelah opis untuk beli kek. seslice je pon, buat syarat.. mihmihmih~

kali ke-2 datang sini.. 1st time datang makan tengahari ngan opismate.


empangan Putrajaya


dapor


pilih-pilih nak ikan ape...


suasana~


besday ayah, besday hadif jugek.. hakhak...


ni baru betui besday boy.


nasi lemak ni memang ada je atas meja..


selain ikan bakar, menu ala-carte pun ade... tapi kami makan nasi lemak jer.


weolls order udang tepung. sos tu die guna sos biasa jer.. hukhuk


hubby cakap nasi lemak die sedap. tapi tak kena ngan tekak aku plak. biasa² jer..


ikan bakar die kosong jerk.. takde letak kunyit pape.. hewhew.. tapi sos ikan bakar die aku suke...


sambil makan leh layan pemandangan yang indah nih... itu je la kot yang best makan kat sini... yang lain biasa² ajok.. huhuhu....


8 comments:

Nad MamaZN said...

Gi umai lg best kot kan?

Zura Lee said...

dulu slalu la lepak kt sini, tak sangka plk dh jadik kedai makan pulak...

:: Mrs.Eady :: said...

awesome!

Nafira usof said...

cantek nye permandangan kat situ~
makan sambil menikmati keindahan alam.. syoknye~

♥cikmOt♥ said...

ok cam biasa...aku jugak yang lum pernah sampai...kesian...

eima said...

jgn kate ko CM ko tau jugak wujud aku langsung tatau pepe ... lg kesian ...hahahhaha

wei mahai tak sila review

Ya ALya said...

pemandangan yg sangat cantik.....

Nory Zoulkefle said...

ooo ade tempat makan2 rupanya kat situ...
selalu nory pegi tak taw plak akan kewujudan tmpat makan tu..hehe