Rezeki Hari Jumaat dapat Tiket F1 Grandstand

 .
.
Alhamdulillah... rezeki Allah datang dalam pelbagai bentuk....

dapat 2 tiket F1 Grandstand~

boleh la bagi tiket ni kat hubby.. lepas die anta aku kat KLIA Ahad ni, boleh la die layan F1.. hewhew... boleh jadikan hadiah hari jadi jugak ni~ hope you enjoy it hubby... kena bodek Mr. K sebab nak tinggal die 8 hari... hewhew.. dan hadif pulak aku pos balik kampung... cuti skolah kan? kebetulan adik aku yang cikgu tu pun nak balik kampung, so tumpang die je la... hubby ku pon outstesen jugak, so nak tak nak kena la anta hadif balik kampung... T_____T


aku penah pegi tengok F1 ni sekali... dulu laaa.. masa lepas kawin tahun 2008... ada membe hubby bagi tiket free.. die cakap tu hadiah kawin.. hahahaha...


godek² fotopages aku, ade lagi gambar ni....


tobat la taknak pegi dah... bingit rasa. boleh cair taik telinga.. huhuhu


masa ni aku pegnenkan hadif dalam sebulan lebih kot! 


p/s : ada good news aku nak share.. tapi nanti lah!

8 comments:

Nad MamaZN said...

Preknennn ekkk????!! ;)

eima said...

wei ape wei.. tak sabo nk tau ni ...


untung dpt grand stand tu

Nafira usof said...

good news?? ehehehe
x sabar nak tau~

Nieyl said...

wah~best la klu cmtuh..
dapat tgk F1..mcm nieyl kurang ckit :)

♥cikmOt♥ said...

muka ko innesen gile time tu weii...heheh

deelira@deeliraz said...

lain bebenor kay time dulu2..

good news? congrats! (wateveritis)

Ya ALya said...

apakah berita baik tu....jgn sorok2 tau.....cepat share.....

Nana said...

Apakah?heheh