Tudung Fareeda ~ Dalam Kenangan.....

.
dalam kenangan katanya... ahaks....

aku dah lama stop beli tudung cik idah... kegilaan tu dah sembuh akhirnya, Alhamdulillah... selamat duit.. hewhew... disebabkan aku belum terpengaruh dengan jenama tudung² lain, so aku dok ulang² pakai yang mana ade jer.. huhuhu... nasib baik la tudung fareeda ni boleh jual balik.. ade je orang nak beli preloved punye... :-b

so, nak tempek tudung² yang tinggal kenangan buat aku... sebabnya aku dah jual pun semua tudung ni.. tak dapat pakai dah, tengok gambo pon jadi la.. hahahha...

 
padelpop n caca. hot kaler... semua dok berebut!!


 .tudung raya taon lepas pun dah selamat jual.. hewhew...


ni aku beli preloved.. pakai kejab je pastu jual balik... ngeee~


ni aku beli masa jualan masyur. pastu jual kat group. masyukkk.... :b


ni pun sama.. beli kat jualan masyur jugak. belah kiri tu aku pakai, lagi dua aku jual.


sold


sold


sold


sold


sold


sold


yang ni baru je jual last week. ngeeee~


mesti lakiku lega sebab bini dia dah stop membeli tudung ni... hahaha...


9 comments:

♥cikmOt♥ said...

seme ko jual, dah tu ko pakai apa skang...half moon???

MRS. K said...

♥cikmOt♥ ~ halfmoon aku selai je wei.. aku pakai cik idah yang mana ado je la..

Nad MamaZN said...

Haha... Legaaaa incik hubby ye :)

eima said...

aku pun tak de hegeh nk pi dah kedai die sejak die buat peraturan ridiculous tu..aku menyampah...
sbb aku takde byk ..so tak de le nk jual pakai je ape yg ade ... nk pi beli cam tawar hati dah

ke mandrem dah tak menjadi dah ...hahaha pelaris dah langgar pantang ...kiki

Nafira usof said...

kalo semua dah jual.. tuan tanah pakai tudung ape ??
hihihihi..

@e_da said...

cantik yg purple tu... tp dah sold ya.. heheh

Liza said...

Byk tul koleks tudung cik Idah. hehe... Dah beralih ke tudung apa yer?

deelira@deeliraz said...

seme jual.. hehe..

irham danisha said...

dok tingin nk beli tudung fareeda tp mahal sgt lerrr....tu dok ushar2 preloved punya hihihi
http://ohkenangan.blogspot.com/