Penangan Tudung Fareeda dah Habis, tapi Gila Poplook datang balik.. Haih!

.
2 hari lepas baru beli haley chiffon blouse kaler navy kat ThePoplook. lepas tu semalam thepoplook launch blause Haley ni lagi. kaler gojes² lak tu!!! gewaammmmm sangat!

 meleleh ayaq liuq mak!!!

sekejab je out of stock yuolls... fuhhh!!! baju ni ada size yer dari S-XL. 


suka cutting dia labuh kat belakang.. menutup bontot gitew.....


dan telah selamat sampai 2 helai lagi haley blouse. muahahaha... dah ada 3 lai la blouse ni.. dah! stop membeli untuk bulan ni yer.. nasib la ada claim bleh cover balik! adeh.....


Published with Blogger-droid v2.0.9

12 comments:

Nory Zoulkefle said...

cantekkk lah baju dia....
ni rasa nak sambar sehelai jgak ni...hehe

Nad MamaZN said...

Kite nk beli dh abes uols!
11.30 dh abes sume
Nnt klu ada cpt2 habaq mai na...
Esok pakai! Hehe

Wansteddy Tales said...

haritu meronda kat times square bnyk giler stok baju pesen ni. cantik2 belaka. murah lagi dr yg jual online ni. rate dlm RM30-RM50 gitu. terliur gak tgk fesyen baju ni ^^

:: Mrs.Eady :: said...

shantikkkkkkkkkkk!!!!

isabelle frankly said...

selesai fareeda, poplook balik. hehehe

Kniedaz said...

cantiknya...teringin nak beli jugak..nak try online shopping sini pulak la

ibuayu said...

cantiknya..yg paling best tengok tutup belakang hehe

eima said...

Byk kali dok buka belum restock....mmg cun suka pink tu

Liza said...

Cantik tp selalu ja out of stock. huhu. xdan ank sambar.

ALoNa CintamaniszLite said...

ha'ah...mmg cantek lah..

Cik Eka said...

huwaaaa x dpt pun beli baju ni ritu.. nak warna merah tuuuuuuuuuu

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tensen terus

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy pun suka giler top kat tpl. lawa2. sopan jer =)