Cendol Pulut Kak Bedah, Langkawi

.
.
ni ler JJCM pertama kami masa sampai Langkawi haitu.. officer yang amik kami yang bawak datang sini.. antara cendol yang terpemes kat Langkawi nih. memang terbaik!

tepi jalan je kalau nak otw ke Pekan Kuah dari airport... area Kg Bayas rasanya.


macam² menu ada kat sini...


specialnya kat sini sebab cendol tu die buat sendiri.. besar² ko saiz die...


cendol pulut! memang terbaik... cukup rasa semua. geng² weolls yang mai makan semua cakap sedap...


laksa die pun sedap! aku suka. lagi sedap dari laksa kat tepi epot runway tu kot! :b

nanti klu datang Langkawi jangan lupe singgah makan kat sini yer...



9 comments:

eima said...

aku tau kat mana kedai ni tp aku tak penah benti .... hehehe

nanti balik ni kena benti la ....tak leh jd ni laksa tu nampak besh

:: Cik Viva :: said...

sedap2..

Kniedaz said...

Aritu nak singgah lepas naik cable car tapi semua dah letih..ooo..memang sedap ek? kalau tau..aritu dah singgah huhu

Nana said...

hoii laksa hoii laksa hahah
aduh terlior sudah
aku klw cendol kan xsuke ada pulut suke kacang or jagung

Nafira usof said...

Wohhhh! terliur abes tengok cendol tuh~

Ya ALya said...

cendol tambah pulut tak suke..suka cendol jagung...

laksa mmg my feveret....hihihi

deelira@deeliraz said...

setapnye!!

mamapp said...

lazatnye cendol tu.. lama tak ke mari..

miza yusof said...

sedap tu :)
meliur tengok cendol :)