Nak keluar Rumah Tak payah tepek bedak tebal²~

 .
.
selalu asal nak kuar jalan jer mesti nak mekap sikit.. takde la mekap ape pun, just tepek foundation n eye liner jer pong... tapi kekadang time malas tu aku pakai bedak johnson hadif tu jerk... :b

pastu mesti nak update kat fesbuk bagaikan? nak bagi laporan kat kengkawan yang kita nak pegi window soping, makan angin etc. tapi klu takat up status je tak best jugak! mesti nak tepek gambo skali.. nak-nak bila dah ada instagram ni khen??? muahaha... tapi bila aku rasa muka aku semenggah baru aku camwhore syiok sendiri.. kalau rasa comot tu idak ler teman tepek gambo... maluuuwwww....

tapi now kat instagram pakat² dok tepek gambo sendiri. cun-melecun macam nak gi fotoshot. rupa-rupanya depa install application #perfect365. patut la lawa semacam. bukan main melentik bulu mata kalah cik ta.. mihmihmih... aku pun tak ketinggalan nak melawa sama... syiok sendiri tak kaco orang... :b


ni gambo lama.. taon lepas punya masa pegi Kuala Selangor.. edit kasi flawless. :b


 
eyeshadow pepel lagi yuuu....


 
kuning pulak~


 
ni cik lynn edit.. lain giler muka haku.. wakakaka....


 hadifah... hahahaha...

ape lagi? jom pakat install application nih.. saje suke² mengisi masa tak berapa nak lapang.. kuikui


13 comments:

eima said...

aku suka hadif gile comey ....cam gegirl .. muahahahha gitu gamaknye adek hadif yg girl nanti kan ....

nanti balik kang aku install ..

::NureeN:: said...

hhehehee...
klau ada application tuh best nih... walhal x make pon, tp bleh touchup kan

mama tisya said...

hah tu la tgk rmi kwn2 dok edit muka..ada yg mcm real...ada yg pelik..sesuai la saper2 yg suka amik gmbr muka...

Cik Eka said...

comeynya hadifah.

hahahaha

Nad MamaZN said...

Dh install gak hahahah
Lawak jek mekapkan gmbo papazakwan :)

Hyazz Eibrhm said...

canner nak intall tu weh..meh sini ngajo jap

n O e s u h a i m i said...

hadif comelll...hehe..lepas ni x perlu nk makeup sakan klu nk bergambar...guna je app ni..

Zura Lee said...

eyeshadow pun boleh tukor2 ko !!! hihihihi

Mooniqueen said...

oooo yeke? baru tau ;)

bunga_rose said...

yeke.. wahhh nak kena install gak ni.. hahaahah

Nana said...

Hahah cam realkan
Aku br wat mlm td
Xcaya tgk muka sendiri lawa kemain hahaha

Delimasari said...

wah2222 - jd cantik

deelira@deeliraz said...

cun giler hehe