Orang Kaya Baru~

 .


 woohoooo.... masuk opis haini lepas seminggu outstesen, tetiba dapat duit RM1100. :b

eceli, bulan ni turn aku dapat duit kutu... ngeee~ ada dua percutian terancang bulan ni. minggu depan patut pegi Pulau Redang, ujung bulan pegi Jakarta-Bandung pulaks. InsyaAllah, kalau takde pape menghalang...

tapi... tapi.... yang Redang next week tuh macam tak jadi nak pegi jer atas sebab² tertentu. huuuwaaaa......... percutian idaman tu!! burn la tiket flight.. nasib ler murah. tapi duit jugak kan? huhuhuhu.. T___T


15 comments:

Nana said...

Sayang nye weh redang pon tempat idaman aku
Xpela nal g lagi jauhh jadi jutawan la xlama lg tuko rupiah hahahSay

Nad MamaZN said...

Alaaaa nape xjadik ni..???

Nieyl said...

wah~best nyer men kutu....:)

Jue a.k.a Ibu 2F said...

huhuhuhseronok sedebut atas meja...
jeles betul..asyik bercuti je..bila kita nak pi bercuti gak nie

Kniedaz said...

lama tak main kutu...saya nak gi jakarta-bandung bulan Mei ^_^

Mooniqueen said...

Wahhh masyukkkk ;D

mama_umar_maryam said...

alaa..p la redang tuuu,blh aku review,hik3..lame x men kutu weh

Chik Att said...

loohhh nape tak jadi plakkk ...

deelira@deeliraz said...

x jd g redang ke.. hrmm..xde rezeki la tu

Sharz said...

wah..kite pon dapat duet kutu jugak..RM1200..tak plan lagi nak buat ape.. :)

Ya ALya said...

ya pun suka gak main kutu ni..tahun ni je tak main....

Nafira usof said...

lerrr.. nape x jadik plak?

:: Cik Viva :: said...

dulu2 duit kutu wat enjoy saje, tapi sejak ade keta ni duit kutu hanya untuk roadtax n belen baru buleh beli jajan..huhu

Nissa Azmir said...

waaaah bestnyaaa... nisa next month dapat hehehe

♥cikmOt♥ said...

lor, persal lak tak jadi weii...