Bercuti di The Lost World of Tambun, Ipoh

.
.
hahaha... bile masa pulak aku pi bercuti kat Tambun nih?? :b

mak dan adik²....

last week kan aku outstesen Langkawi seminggu... then memang mulanya cadang nak anta hadif balik kampung aku kat Perak sana nun... lagi pun cuti sekolah kan? klu hantar hadif pegi taska bukan belajar pun... kebetulan adik aku yang cikgu kat cyberjaya tu nak balik kampung. ingat nak tumpangkan hadif lah... tapi last minit Mr. K cakap die nak jaga hadif. so cancel la nak anta hadif balik kampung.. sian mak aku tau, dah excited dah nak jaga cucu cuti skool ni.. huhuuh.. :(

ntah macammana, Mr. K ubah fikiran pulak.. so, Isnin last week die sendiri yang anta hadif balik kampung. hewhew... seronok la mak aku! lepas rindu kat cucu sorang tu... aktiviti hadif kat kampung pack yuolls.. hari² pegi berjalan kot! HAHAHA. seronok la die, ramai nak melayan. 


Makteh n pakteh bawak hadif jenjalan kat The Lost World of Tambun... ibu pon tak penah sampai lagi tau! hadif sampai dulu.. sobss

tenkiu opah, makteh, pakteh, acu n achey bawak hadif jenjalan!


achey yang rajin melayan hadif... bawak naik motor keliling kampung! sayang achey...


p/s : ujung bulan ni turn aku bawak mak jenjalan Indon pulak.. InsyaAllah...
 

7 comments:

Nad MamaZN said...

Alalaa...seronok hadif ramai yg layan =)

Ya ALya said...

untung hadif yer....

fm indon satu....hehehehehe...

Nana said...

Heheh..bebudak ni klw ada geng mana nk igt mak dia dah kan
Suke tgk hadif amek gamba senyu mest nmpk gg

eima said...

cucu sorg ek .. untung hadif ...
hadif pun baguih die nk pi dok ngan opah .. klu fahim jgn harap die nk klu abah pi hantar gitu mau melalak ...

Nieyl said...

wah~best nyer...

bunga_rose said...

aku pun tak penah sampai wehhhh..

seronok betul tgk hadif ramai yg layan..

Humaira Homestay Tambun said...

mmg best.x rugi pergi bw famili