Bandung Shopping Heaven



Woahhh... semua orang tau kot Bandung memang sorgaaa membeli-belah.. nak-nak kite jadi jutawan pulak kat sana.. tukar duit dalam RM319 dah boleh dapat 1 juta rupiah hokey! boleh sopim sampai lebam. hohoho...

 ni antara sebahagian hasil sopingan kat sana... ada lagi nih yang tak masok gambar... ada separuh dah masuk mesin basuh. coz beli kat sana terus pakai. mihmihmih.

tapi banyak barang mak aku punya lah! hahaha.. sakan mak aku soping kat sana. beli untuk orang ni la, orang tu la... nasib la untuk diri sendiri ada tau. aku tak soping sangat pon.. mood menyoping kureng lah.. aku beli yang penting² jer - kain meter untuk wedding adik ipar n sebenier wedding.. murah gilos wei...

kami pegi Bandung memang bawak baju 2-3 lai jer.. memang lenggang mak limah. masa pergi tu check-in beg sebijik jer.. masa balik 8 beg masuk lam kargo. muahahaha. nasib la ngam² je berat luggage aku beli tuh.

ni baju thomas incik hadif.. set baju + jeans ni harga dia RM22 sajok. giler murah kan? klu kat sini seluar jeans tu saje dah RM40++. belum campur baju... fuhhh.... murah.murah.

tak syiok betul nak bercerita. gambar semua dalam lappy hubby. so aku godek gambar yang ada kat henpong je la untuk buat entry. :b



6 comments:

JaSSNaNi said...

untuk saya ade tak? :P

Chekgu Azrine said...

saya 2x pegi pun xpuas lg..hehe

Echa said...

bandung mmg seronok gile soping.. FO's dia adalah sangat sangat bes! cam jutawan kat sana... balik sini nak bukak beg duit pun segan.. hehehehe

adianiez AIDA said...

best nyer soping.
in shaa Allah 2015 baru aida bleh gi sana.
skang tak dpt gi, adik nak spm.
so tak seronok if mak abah tak ikut...

Nana said...

nengok kwn2 g bandung mmg seme xbawa baju banyak sebab nak soping baju kan hee
adoi bile turn aku plak ni
mmg ada dalam list bandung ni
tunggu la bb besa esok ada rejeki lebey
bole la soping kat bandung

Nory Zoulkefle said...

teringin nak pergi bandung, tapi nak kena kumpul duit banyak2, baru best shopping sakannn...hehe