Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.



Assalamualaikum.....

Sempena hari Jumaat yang mulia nih, aku nak amik kesempatan share dengan korang satu berita baik... berita yang dah lama kami suami isteri tunggu... terima kasih juga atas doa² kalian... usaha + doa + tawakal. InsyaAllah... janji Allah itu pasti. 


 dan dekat entry ni aku suh korang teka ape hadiah yang aku bagi sempena besday hubby bulan Mac lepas.. tapi takde sorang pon jawab dengan betul. :b


so, rasanya ni the right time aku nak bagitau khas buat reader blog yang disayangi~























































Yer, aku PREGNANT. Alhamdulillah....

ada yang dah tahu. ada yang belum tahu.. mungkin ada yang dah dapat agak sebab aku ade jugak bagi hint tru gambar kat instagram.... ngeeeee~

 dah nak masuk 3 bulan. :)


 Alhamdulillah...


 masa bertugas kat LIMA Langkawi bulan Mac haitu aku dah pegnen 5 minggu.


 gambar kat Bandung last week... membesar dengan jayanya... masa ni 11 minggu.

doakan semuanya dipermudahkan ya... so far Alhamdulillah... aku takde alahan pape.. cuma rasa sangat pemalasssssss... nak baring sepanjang masa.. :b

Selamat Mengundi yuolls... pilihan di tangan anda..... Selamat balik kampung jugak...


22 comments:

Nad MamaZN said...

Dah agak dah..
Klu idak takde la kluar caption baju xmuat time raya kan kan kan?
Heee

Congratssssss...!!!!
Alhamdulillah
Tumpang gembira utk kay hubby abg long hadif dan famili :)
Take care dear! :)

Puteri Satu said...

Tahniah dari akak.. setiap perancangan tuhan itu tersembunyi sejuta hikmahnya... Selamat melalui 40 minggu yg sangat indah... :)

Hot Mummy said...

tahniah dik!!! take care yaw!!

mama tisya said...

wah dh nk msk 3bln..tahniah

Jue a.k.a Ibu 2F said...

tahniah...
hadiah yang paling best..
selamat menjalani kehidupan 40 minggu yang amat indah..

mama_umar_maryam said...

alhamdulillah!! hugs ko!!tkcare!sonok abg hadifff

Zee Suhaini said...

tahniah kak..
hadiah yang tak ternilai tu..
best dengar orang peknen..rasa cam nak peknen je..hoho

Nana said...

heheh aku dah tau dah
bese la instinct ibu mengandung mmg tepat hahaha
tahniah
jaga diri bebaik
baby 2014 la ni ek
xdapt satu batch ngan anak aku hehehe

syariza09 said...

tahniah

eima said...

tahniah dear ... hadif bakal abg .. yeay ...berkat usaha ko kan

Nieyl said...

wah~tahniah....tahniah...take care...:)

me said...

Tahniah:) sama la kita hihih

deelira@deeliraz said...

semoga dipermudahkan segala2nya.. sehingga melahirkan kay...

Pn. Zana said...

tahniah !!! akhirnya kan? jaga diri bebaik k

bukhairiah said...

tahniah...yeay yeay dapat adik

Nafira usof said...

Tahniah dear~
usaha tangga kejayaan kan~

tumpang happy~

JaSSNaNi said...

yeah yeah.. nak dapat adik baru.. yeah yeah.. :D

TAHNIAHHH!!!!!!

Kniedaz said...

tahniah sis...berita gembira tu..jaga diri ya

Chekgu Azrine said...

tahniah!!!

Hanna said...

Tahniah dek :))

Noli@Ibu Wafa said...

wah best..tahniah yer..take care dear :)

Nory Zoulkefle said...

waahhhh....tahniahhh...
alhamdulillah...
hadiah paling berharga ni..
nory pon pernah berangan nak bagi hadiah macam ni kat hubby, tapi belum rezeki lagi...

heee