Harga Tudung Layer ala Fareeda di Jalan TAR



Hari Sabtu baru ni aku pegi Jalan TAR. adik aku ajak teman die soping kat Sogo carik henbeg n perfume. dah alang² tu kan terjah Jalan TAR skali sebab aku nak cari shawl halfmoon. kami pegi naik LRT jer sebab tau komfem jalan jem coz ada perhimpunan blackout tu kan? so far Alhamdulillah.. train tak penuh pon.. kami sampai Sogo kui 10 lebih pon orang tak ramai lagi... cumanya dalam tengahari tu peserta blackout dah start berkampung depan Sogo.. so memang crowded lah depan tu.

oh. kang ade yang tanya larat lagi nak berjalan sakan? ermm... aku ok je noks! kalau sebut pasal soping anytime jer. badan sakit² terus sembuh.. cumanya bila dah nak masuk 5 bulan ni bila jalan sikit jer kaki dah lenguh. tapi apa ada hal? soping tu terapi jugak.. HAHAHA.

kat Jalan TAR banyak gak yang jual tudung ala fareeda nih tapi kualiti ofkos la tak sama.. tapi bagi aku okey jer.. bila sarung kat kepala cantik jugek... tudung layer vietnam much better la bagi aku. tapi mahai jugak orang jual kat sini around RM50-120 kan? tudung fareeda time reject sale pon boleh dapat RM90. :b


 harga RM18.90 sajok. giler murahkan?? ni kat dalam kedai Faisal Textile. die main longgok² jer.. pepandai la korang pilih awning yang masih cantik. huhuhu


 ni kat Muaz Textile. harga up singgit dari kedai kat atas tu...


 ni kat kedai berhadapan dengan Globe. harga tudung RM20


 klu soping kat Jalan TAR komfem merambang. dari tanak beli pape terus terbeli.. huhuhuh...

nanti aku up satu lagi entry pasal jalan² cuci mata poket time ujung bulan kat Jalan TAR ni yer...



6 comments:

Nafira usof said...

murahnyeeeee...
nak pergi sana jugakkkk..
huhuhuhu

Qhaifa Nur said...

tak lama lagi raya...semua paten keluar...cantik juga

zety said...

fuyoh..lame giler aku g jln tar weh

Nad MamaZN said...

Lama giler dh tak p jln tar ni
Bestnye soping2

Rizziela said...

tunggu gaji baru g sana sebab sekarang dah jauh nun di cyber

Nor Hannie Sherry said...

Saya pemborong tudung 3 layer berkualiti butik. Boleh beli dekat jalan tar dengan murah, tp tiada kualiti..awning cepat kemik..sy dah cuba dulu..

berminat boleh hubungi anim
0194517949