Pantai Teluk Ketapang, Kuala Terengganu




wokeh... kite sambung balik citer cuti² Ganu sempena cuti sekolah haitu yek...  ada 2-3 tempat lagi tak sempat nak citer.. huhuhu... kitowang pegi Pantai Teluk Ketapang ni 2 hari berturut². huhuh.. first tu saja jenjalan ambik angin kat pantai ni. sehari lagi pekena ikan celup tepung kat sini... masa 1st day tu masing² dah kenyang sebab tu tak singgah makan ict. tapi last day tu before balik KL singgah jugak la makan ict. kebetulan kami nak pegi amik kepok lekor BTB yang kami booking tu, so satu jalan je la nak ke teluk ketapang nih. 

Pantai Teluk Ketapang ni femes jugak lah macam Pantai Batu Burok tuh.. betambah femes sebab ada ikan celup tepung jual kat sini... tapi tak boleh nak mandi lah... tu yang tak syiok tuh. kat KT ni banyak pantai tapi tak leh nak mandi.. huhuhu... takpe la.. klu kemaruk sangat nak mandi sila pegi Pulau Redang atau Pulau Perhentian.. heaven noks!


macam biasa main pasir je keje die...


lengan mak naik berganda-ganda. tapi timbang naik sekilo jer. haih.


makteh hadif nak buat cover photo fesbuk. hahahah


sisters~


dorang jadi mangsa aku suh buat aksi lompat.. dah mak ni tak boleh buat khen?


petang² kat sini ramai la main layang², berkelah, etc. kawasan pantai ni sangat luassss....


sebelum balik snap family pic dulu....

kalau nak tau tempat lain yang menarik kat Kuala Terengganu ni boleh klik link kat bawah yer...

http://alwzbemybaby.blogspot.com/2013/06/11-tempat-menarik-di-kuala-terengganu_6.html



6 comments:

Sidratul Muntaha said...

nagpe takleh mandi?!
ade jerlus ke?!
atau ombak dia kuat sgt?!

eima said...

aku penah pegi ke tidak entah la....
hahaha nanti aku tanya MIL aku cni ke tmpt die slalu bw kami tu

Nafira usof said...

wew~ rindu kampung tetiba.. hehehe.. makan celop tepung tepi pantai mmg heaven kan~

Nana said...

Hahaha aku pon klw xngandung sure join sesape wat aksi lompat
Eh gamba second last bole join contest fathers day hihi

nuyunbiz (001873431-W) said...

suka tengok gambar yang melompat tu :-)

http://www.jutawanshaklee.com

Nad MamaZN said...

Ala kay...
Nak tgk perut! Sume gmbr cover perut :)