Sambung Cuti lagi.....


sampai umah dari tengganu dalam kui 12 tgh malam tadi. fuhhh... penat. penat. so sambung cuti lg 1 hari. macam banyak je balance cuti tu khen? hukhuk. lagi pun pagi tadi ada cek up kt klinik. pastu mak ayah pon ada lagi kat umah tu. tak sedap la plak klu tinggalkan depa kt umah kan? kui 1 tadi baru depa balik tepeng. 

so now, sementara mesin basuh tekun bekerja, hadif lak ngah layan katon, aku nk sambung tidoq sat. sakit satu badan dok lama sangat lam keta. huhu...

meh nak tempek 2 gambaq food best kat ganu. wajib makan hokey klu pi ganu.

singgah pekena ICT - ikan celup tepung kat pantai teluk ketapang... makan panas2 mmg layan.....


kepok lekor BTB yang femes-emes tu.. nak beli bawak balik siap kena amik nombor cam kt bank tu hokey. fuhhh..... tapi berbaloi sebab sedap!


7 comments:

INTAN said...

adoooiiiiiii stressss tengok gambaQ2 ni.... huh..!!

Maria Firdz said...

sedapnya... selamat bercuti...

Kniedaz said...

sedap tu

Nad MamaZN said...

Hukhukhuk...
Sedapnya!!!!

Chekgu Azrine said...

Hadehhh...terliuq giler tgok.kopok lekor tuh..

deelira@deeliraz said...

smlm zue g BTB.. 60 orang lagi. males tunggu belikat laien jek huhu

Masya said...

kopok tu.. kopok tu sama yg mcm biras bg.. dia beli kat terengganu .. mmg sedappp