Live from Ganu~



dak hadif dah tak takut mandi laut. yeay!

Alhamdulillah... dah 3 hari bercuti kat ganu nih. semua food yang diidam dapat makan. just   ikan celup tepung je tak sempat rasa lg padahal da lalu depan kedai. huhuhu. time tu perut kenyang lagi. tengok la sok pas cek out nk singgah jugak. :p

dan esok jugak baru nk terjah pasa payang. last day baru nk pegi. dah acaner? jadual bejalan pack sgt. muahaha.. wokey. mau tidor dlu. nunite lalings. ♥


6 comments:

Nad MamaZN said...

Alaaa sedeynyaaa!
Mampu baca jek dulu la ni nnt
Peginya tah bila plak hukhuk :/

eima said...

wajib pi tau yg celup2 tepung tu ...
family ngan laki aku je pulun aku slalu tgk je sbb aku tak suka seafood ...aku mkn kepok ngan pisang goreng ...muahahaha

Nieyl said...

ganu kiteeee...
Wah! best nyerrrr....

deelira@deeliraz said...

mkn ikan celup tepung dekat pantai di kawasan airport kuala terengganu.

mama_umar_maryam said...

tulun mknkan yg goreng2 tepung ye ;p

M Zamri said...

pernah makan sotong celup tepung kat ngabang talipot....sotong besar2...warung tepi pantai...best je suasana kat sane...

Idayu