Kaki Novel



 novel terbaru yang aku beli.. :b

tak tau la apsal skang ni jadi giler betul baca novel... yang pasti sejak pegnen ni lah... suka sangat! bak kata CikMot, klu pegnen baby girl memang gitu. die dlu pon camtu jugak hantu novel time pegnen iris.. hewhew... tengkiu ye cikmot sebab pinjamkan novel² ko yang menggunung tuh.. dalam sehari pon aku boleh abiskan satu novel.. fuhhh... laki aku kekadang bising jugak sebab nampak aku khayal sangat kot! mengelamun lebih! amik feel konon jadi heroin dalam novel tu... :b


Published with Blogger-droid v2.0.10

8 comments:

Nafira usof said...

saya bukan kaki novel walaupon ngah peknenkan baby girl.. hahahaha

memang jenis x suka baca buku tetabl dr dulu lagi..:P

♥cikmOt♥ said...

hahaha, masak la ko kalu terjebak ni weii...susah...takpe, isi masa lapang peknen ni...lepas ni ko jadi cam aku...nak start membaca semula punyalah payah weiii

mummy_ayu said...

dua2 pun best...selamat membaca!!

Jue a.k.a Ibu 2F said...

novel..kalu dah terjebak tak boleh undur doh...
hahahhha me to

eima said...

tak pe tak pe teruskan membaca pas ni dah ade baby ssh dah nk membaca ...

~aSHa~ said...

xpe ada masa terluang baik membaca...anak2 dara ni mmg suka feeling2 dari dlm perut lagi..ehehee

zety said...

kih3..aku pon bkn kaki novel..cian novel 2thn lps xabis2 bace..

Cho Zila said...

baca novel memang terapi minda... seronokjer.. masa bacatu berangan bagai... dah lama tak buat... sebab dah lama tak baca novel