Gambar Raya 2013



wokeh.. baru sempat transfer gambo pagi tadi... ni gambar raya dari official photog yer... muahahaha.. siap ada gambo rasmi lagi... kekeke.. snap pon guna timer jer. letak kamera atas meja. hahaha... kang tak cukup ahli plak klu salah sorang yang snapkan...

well, seperti biasa cam taon² lepas, raya pertama mestila kat kampung aku... kuasa veto gitew.. laki sayang bini khen?? :b

taon ni Alhamdulillah, semua adik-badik dapat kumpul skali.. lagi pun yang kawin baru 2 orang.. aku tiap² taon memang raya kat belah aku... makteh hadif jer yang gilir² raya ngan laki die...


keluarga saya~

muka memasing dah belemoih sakan.. snap gambar ni pon dah petang. dalam kui 6 camtu... ye la, pepagi lepas smayang raya tu adik² bujang aku memang tak lekat kat umah dah.. merayau sampai mana ntah.. nak tunggu semua skali ada baru nak tangkap gambo.. dalam kui 6 baru semua ada kat umah. ada yang siap tukar baju dah.. skali ngan bapak aku kena paksa pakai balik baju raya.. hahaha... sabo je la..


3 + 1   ^____^



6 comments:

Nafira usof said...

sonokkan kalo dapat snap gambar 1 keluarga cam tuh.. rasa nak wat wallpaper kat pc jer.. hahaha.
kami umah i pon semua kena paksa tunggu sampai cukup korum.. dah abes gambar beramai2 baru leh kuar beraya.. Alhamdulillah~ dapat gak gambar 1 famili tahun nih..:)

eima said...

belemoih pun aku tgk cun je .... seri baby girl ni ... hehehe
tak sabo nk tgk hadif versi gegirl ... hew hew

Nad MamaZN said...

Syoknya tiap2 thn beraya kt side kay dulu
Huhu!

Chekgu Azrine said...

Sis lawa baju tuh..hehe

::NureeN:: said...

3+1 sama mcm kami raya thn lepas :)

Nana said...

Ramai adik bradik lelaki ye