Air Asia 1 Million Free Seats 2014




1 juta Free Seats Air Asia datang lagiiiii............ (konon :b)

aku dah try usha tadi... ok la.. kira murah jugak la promo tu even tak jumpa pon yang free seats tu... huhuhu... tadi tengok tiket pegi balik ke Kota Kinabalu RM52 pergi-balik. pegi Bandung RM96 pegi balik. kira murah la tu.... tapi tak boleh decide nak pegi ke tak.. ye la.. selagi tak beranak nih, tak berani nak buat plan pape.. lagi pun next year abang aku n adik ipar nak kawin. pastu kalendar cuti skolah 2014 pon tak ada lagi.. anak dah skolah kan? susah skit nak skip² skool cam skang. huhuhuh....

sape jumpe tiket murah lagi? cer citer destinasi ape!


2 comments:

Nieyl said...

wah~best nyer...tapi nieyl pun x berani nak book..sbb takut2 nnt tersangkut..hihihi

eima said...

nk cek jap