Backyard Monsters Dinosaurs Putrajaya



Last week sempat terjah Backyard Monsters Dinosaurs kat Marina Putrajaya (Pusat Maritim Putrajaya). sebelah je dengan Hotel Pullman tu... dekat aje pon dengan umah... sekentut sajok. :b lagi pun dah janji ngan hadif nak bawak die pegi tengok dinosaurs....

aku ajak adik aku temankan.. dah tak larat nak berjalan sangat, adik aku ada boleh la dia layan hadif berlari pusing tempat pameran tu...


Harga tiket dewasa - RM10
Harga tiket kanak² - RM6
pintu masuk pameran


kafe pon ada kalau nak minum². kecik je la pon.



tempat pameran ni die buat dalam dewan. kecik je aku rasa. sekejab je jalan dah habis pusing semua. rasa cam, eh?? dah abis? LOL. macam mahal jerk bayar RM10 tuh.. huhuhu... tapi ok la pameran ni. not bad. real la jugak sebab ada sound effect dinosaurs tu dan binatang tu boleh gerak² kepala n ekor lagi... pastu kesian jugak kat budak² kecik sebab terkejut kot dengar bunyi binatang tuh. siap menangis pon ada. huhuhu...

p/s : Pameran ni start 31 Ogos 2013 dan berakhir pada 28 Februari 2014.. lama gila. taon depan baru abis pameran ni. huhuhu


3 comments:

Nad MamaZN said...

Berbaloi ke tak p ni?
Alahai, cemane la nk ckp kt zakwan ni
Huhu
Klu mahal malas la nk p
Baik p alamanda hahaha! :P

zety said...

ohh ni klu maryam sure melalak dgr dinaso bersuara..hehehe,utk umar ok la kot

eima said...

bg aku idak la mahai sgt sbb aku pi kat yg tak best lagi mahai .. ni kira ok la ... real jugak wlupun kecik .. hihi