Happy 5th Birthday my lil Sonshine~~



Alhamdulillah... hari ni genap umur Hadif 5 tahun. sekejab jer masa berlalu. tup² taon depan nak masuk pra dah. hadiah special ibu bagi untuk hadif taon ni - adik baby - buat peneman main. huhuhu.... soon... tak lama dah adik baby nak kua ni.. i is nerbes hokey. perut pon dah tak larat nak usung dah ni. rasa nak baring atas katil je manjang.. :b

ni gambar Isnin baru ni. celebrated besday mak mertua n hadif. buat serentak. senang. tak banyak keje.


gambar fresh from the oven. gambar pagi ni.

hadif tido lagi masa ibu nak kua pegi keje. sempat cium and wish hepy besday. hadif aku dah bentikan sekolah start 1 November lagi. huhuhu.. ye la, sekolah tak sampai seminggu pon. rugi je kot nak bayar yuran. huhuhu... lagi pun start isnin minggu depan aku dah start cuti. saja amik cuti awal seminggu before due. skang mak mertua jaga hadif kat umah.

p/s : perut dah start rasa tak selesa. and lately adik baby sangat² aktif. nak menendang je kejenye.


9 comments:

deelira@deeliraz said...

mana gambar kay latest nih nak tgk ;)

syariza09 said...

hepi besday hadif..x lama lg dh jd abg lah yer

Nana said...

hepi beday ensem boy

Nafira usof said...

happy birthday Hadif.
be a good boy k~

eima said...

ko jgn mls tau .. rajin2 gerak .. jgn nk baring je .. kena kuat .. br senang nk deliver nanti ... aktif aktif ... sila byk kan berjalan tau..mudah jln tu bukak nanti... nk bersalin normal kan ... hihi

Kniedaz said...

semoga dipermudahkan segalanya ^_^

Nieyl said...

hepi besday :)

Lynn Hamzah said...

dah 5 tahun dah yer...happy birthday...

kayyana said...

kak, klu tak antar pun still kene bayo kan... rasanya 3/4 drpd yuran tu kne bayar jugak..