November 2013



Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah....

haitu kan aku ada bagitau yang baby breech kan? dalam 2-3 minggu jugak baby still songsang. but semalam masa check up sampai 3 orang JM godek perut aku still tak jumpa kat mana kepala baby. terus depa refer ke doc untuk scan. so bila doc scan die cakap kepala baby dah engage but still belum stabil. kedudukan tu boleh lari ke kiri or kanan. doc nasihat suh banyak berjalan so kepala baby nanti turun bawah.


my baby H

lagi 17 hari nak due. bulan November ni kira hari special jugak coz orang² tersayang aku lahir bulan ni.

mak mertua - 4 November
Hadif - 6 November
baby H - due 18 November
ayah aku - 20 November

nanti boleh celebrate sekali jalan jer.. muahahaha... :b

p/s : doakan semuanya selamat dan dipermudahkan yer kawan². TQ


10 comments:

Puteri Satu said...

semoga selamat dan dipermudahkan semua ye kay...

Nafira usof said...

Baby H, cepat2 kepala ke bawah yer.
moga semuanye dipermudahkan~

Nory Zoulkefle said...

tahniahhh..tk lama lg baby nak kuar...
boleh celebrate skali ngan besday nory 19 november ni...hehehee

eima said...

yg bwh tu cam muk hadif la ...
tahniah la wei ..ko kena rajin bergerak .. berjln...buat kerja jgn lyn sgt rasa penat tu ...

semua org dah dekat due rasa letih tp gagahkan diri aktif tau ...

inshaAllah klu aktif senang baby keluar ..jln pun mudah buka ... cr tip mudah bersalin kat blog aku ... amalkan ... aku alhamdulillah berjaya dan mudah ....

Nad MamaZN said...

Tak lama jek lg...
Moga selamat semuanya :)

Nad MamaZN said...

Ehhh jap...
Cer tunjuk jap gambo kay terbaru..
Teringin bebeno nak tgk mak ngan perut comel ni
Hehehehe...

Nana said...

hai bb ala comeinye nengok

Cik Puan Diksu said...

Semoga selamat dan berjalan dengan lancarnya..

Chekgu Azrine said...

Sis..akk 17 nov..kot baby H kongsi beday sama akk..hakhak

[k.u.y.a] said...

semoga selamat ibu dan anak. :)