Happy Birthday to ME


Alhamdulillah.... semalam genap umur aku 30 tahun. huh! sekejab je dah 3 series. tak dapat terima kenyataan betui. rasa dok umuq 23 lagi :p

terima kasih pada yang wish kat FB smlm. aku aminkan doa2 korang. thanks. pada yg tak sempat wish meh taip kt komen. hahaha. 

Alhamdulillah. di usia 30 ni dah ada anak 2 yang comei lote. sepasang pulak tu. syukur ya Allah.


oleh sebab perfume ck aku hadiah besday taon lepas da hampir kontang maka hadiah besday taon ni aku mintak set perfume n body mist victoria secret. tq hubby. segan nk mintak hat mahai2 sgt. zaman la ni kena bejimat. huhuhu. jenuh smlm pegi Pavilion semata2 nk beli VS. tak byk outlet Victoria's secret kat malaysia nih. yg ni paling dekat pon. nk g OU or the curve jauh sgt. :p




9 comments:

Chekgu Azrine said...

Happy birthday sis..
Semoga pnjg umur
Murah rezki

Nad MamaZN said...

Hepi bday sayang ku!
Hikhik :)
Moga pjg umur n murah rezki...
Alolo, muda belia lg rupanya :)

Mar Mansor said...

happy belated birthday...best dpt perfume

kayyana said...

happy besday kakak!! may Allah SWT bless u.. smoga kekal vogue dan comey... hihihi

eima said...

Hepi Belated Besday K .. smlm aku like je kot tak komen almaklumla tenet kat rumah slow .. hihi

aku ade set VC tu ... dah xpired dah kot .. hahaha wangi² sedap je bau die soft2 ...hmmm

Elyn Sani said...

Welkam to 3 series club.... Ewah! Btw happy birthday again.....

Fifi Nadhrah said...

selamat hari ulangtahun kelahiran!~

imm said...

salam kenal.hp bday sis..
singgah bw kt sini..
sudi2 lah jenguk blog saya pulak ye..thanx:)
http://cikanem.blogspot.com/

munna said...

Happy belated birthday mrs. K.... And welcome to the group .....