Hadiah ber Anak 2



ohh... haitu incik suami ada tanya nak upgrade henpon tak? ye la, aku dok pakai note 1 ni entah berapa lama dah tak tukar².. incik suami tanya nak ipong ke nak lenovo... senyum² sampai telinga aku jawab mesti la nak ipong!!! waahhhh.. suka tak hingat punya masa tu!

tapi 2 malam yang lepas, incik suami balik umah lambat. aku dah tido dah masa tu... boleh die kejut aku then cakap abang beli basikal untuk awak. aku tengah blur masa tu terus rasa macam errkkkkk?????

kata nak belikan henpong baru, tapi basikal yang dapat!!! :b

motif sangatkan beli basikal untuk aku?????

aku dah GEMUK ke lepas bersalin nih????
sedih tau! rasanya dah kurus nih... lebih kurus sebelum pregnant dlu...

tapi ayat cover line incik suami - dia cakap nanti petang² boleh bawak anak² naik basikal amik angin kat tepi tasik putrajaya nih... padahal nak suruh aku exercise lerrrr tu bagi jadi betis bunting padi.. bluerrkkkk

nyway, tenkiu sayang... ♥♥♥


4 comments:

Cik Jue said...

dia bagi basikal sebab nak ajak dating2 sama2 tue dgn basikal..hehehehehe

Nad MamaZN said...

Hubby yg nak kot beskal tu, tp saje la jual nama kata adiah utk kay hihihi...
Ipong tggu weekend ni kot.. Surprise!

Hafizah said...

bestnyer dpt basikal...sayer pun tringin jugak.tp pk camnela nk sumbat dlm saga tu.huhu...brp rm yg boleh lipat camni?eh boleh lipat kan?heee =)

lovelywa said...

melepas nk dpt ipong ye..hehe..konfem kurus ar pasni..