1st Day @ Taska



Hari ni hari pertama aku hantar Hessa kat taska... mak mertua aku dah balik umah die dah. tunggu masa adik ipar aku beranak pulak.

Harap² okey la Hessa kat situ. pagi tadi pon okey je die dengan pengasuh tu. tak nangis pon. sebab hessa ni klu ngan orang die tak kenal mau melalak die... hope everything will be ok. :-(



posted from Bloggeroid

10 comments:

Nad MamaZN said...

in shaa Allah hessa ok
hessa anak yg baik, takmo susahkan ibu :)

syawalsimpsons said...

moga baik2 je hessa yee

Nieyl said...

ala..tomey nyer die...:)

Mar Mansor said...

in sha Allah malaikat akan menjaganya..

Shark Kay said...

mownin hessa.
hepi semacam jer tue.
colorfull baju dia arini.

eima said...

ni la prasaan ibu bila nk hantar kat org buat kali pertama.... risau sgt .. gitu la aku pun tambah2 baby plak

mudahan heesa ok2 je ye

kayyana said...

Insha Allah kak.. doa je.. harap harap baby hessa behave dan ok ok sje.. mesti rasa tak sabar nak blek pukul 5 ptg nnt kan.. terus tunggu depan punch kad pastu amek bb cepat cepat.. hehe. hadif petang antar mana kak?

nurfadilah suardi said...

Comelnya dia. Semoga Heesa baik2 saje di sana.

salwana nordin @ che'wa said...

omeiiii hessa..

*∽ IZAN ∽* said...

comeyynyer diaa.. chubby sangatt. sure mommy berat hati nak lepas kan baby ke taska. moga baik2 je duk taska ehhh