2 in 1 - Book Fair & Baby Expo




harus ku terjah nanti. PICC tu sebelah umah den ajo... hehehe... jarang tau baby expo buat kat Putrajaya... ke tak penah eh? slalu kat MidV or KLCC jer... oh, book fair tu pon wajib aku terjah.. nak carik novel buat tambah koleksi.. huhuhuhu...

.

5 comments:

misz sheyla said...

haah..biase klcc, midvalley ngan sacc mall..dekat ni boleh g...

kayyana said...

nak ikuttttt....

mikamusz said...

Salam Sis
kalau free boleh masuk FB saya "fronteshoppeonline".
Kalau berminat nak tengok barangan Tommee Tippee semua ada kat situ.
Jemput datang ya.

umie said...

hai kay...

lama beno dah x masuk sini...hehehhe.. comelnya baby...

@e_da said...

mrs K kalau tommie tippe ada kat sana bgtau ek.. biasanya sales kalau fair ni...