My Lil Bam Bam



ohhh.. anak dara saya makin membesar dengan jayanya. Alhamdulillah, still minum susu ibu sepenuhnya... cuma ibu dia kekadang malas nak pam. stok dah tak banyak nih. cane nak anta kat pengasuh nanti..?? adehhh... skang ni mil yang jaga hessa. tapi start bulan depan dah kena cari pengasuh dah. masalahnya budak kecik ni dah kenal orang. sape² yang dokong, die tak kenal memang melalak macam kena pukul lah.. hai. susah hati wooooo nak tinggal kat orang camni. sobs.

perut muuulatttt. baju pon dah banyak tak muat.


abang hadif kena kerja kuat sikit. kena makan nasi banyak². minum susu banyak². baby dah bambam sangat dah tu... bak kata member aku baby hessa dah boleh pakai bra. hahahah... berat baby yang terbaru tak tau. esok baru check up.


posted from Bloggeroid

13 comments:

syawalsimpsons said...

adohai semangat tu kakak...si hessa ni..

eima said...

keturun aset mak die ni ....
geram betui nengok baby gini ...

lieyalatif said...

ololololo semangatnyeee...rase nak gomol2 perut layut2 tuuuuu....lieya geram tgk budak chubby gini....rase nak kiss2 jek haaaaaa

Shark Kay said...

waaa..
comelnyer dia..
abg hadif mmg kena makan bnyak ler pasni..
hehe..
kalah body abg hadif ngan adik.

Nad MamaZN said...

hahahahaha..!
kena pakai bra?!
agak2 la kot kan..hihi
alhamdulillah, hessa membesar dgn sehat
geram nengoknya tu, bambam!

Falsya said...

Comelnyeeee..bambam sgttttt..gerammmm..;)

salwana nordin @ che'wa said...

subhanAllah..semangatnya hessa!!!

geram unty tgk :)

Nieyl said...

hamboi..bambam...

Mar Mansor said...

memang semangat ni..berapa kilo dah ni..membulat kemain..

Kniedaz said...

uii..semangatnya..kalau nak anta pengasuh kena la tunggu dua tiga hari bagi dia biasa sebab dia dah kenal orang huhu

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

nak geget cikit pewut dia leh tak..??

@e_da said...

bolatnya peyot dia.. comel la... bam bam... brape kg ni mama..

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

@e_da ~ 4 bulan berat 6.7kg